Kaka a mulţumit lui Dumnezeu pentru întoarcerea sa în fotbal

kaka-i-belong-to-jesus
Standard

Mijlocașul de la Real Madrid a revenit din nou, după opt luni de pauză, din cauza unei accidentări, care l-a împiedicat de a juca acest sezon. Kaka și-a exprimat satisfacţia pe Twitter (http://twitter.com/RealKaka), unde și-a încheiat mesajul cu  ”slava lui Dumnezeu.”

Brazilianul a fost operat la genunchiul piciorului stâng imediat după Cupa Mondială din Africa de Sud, iar luni seară a jucat 17 minute în meciul de pe Coliseum Alfonso Perez. N-a strălucit, dar nici nu se aştepta asta de la el.

“Kaka e recuperat şi asta e o veste fantastică pentru Real Madrid şi pentru lumea fotbalului. E un mare jucător, dar a jucat în ultimul an accidentat. Acum suntem aici, a jucat 15 minute, va face acelaşi lucru cu Levante, iar apoi 25 de minute cu Villareal. Pas cu pas va reveni complet. E foarte fericit că a putut intra din nou pe teren”, a spus după meci Jose Mourinho. (eurosport.ro)

“Este o mare bucurie. Slavă lui Dumnezeu”  a declarat brazilianul pe Twitter după ce a aflat că a fost invitat de antrenorul de la Real Madrid pentru a juca meciul cu Getafe. Pentru Kaka a fost important să își ia timp să-i mulţumească lui Dumnezeu, demonstrând încă o dată importanţa credinţei în viaţa lor de zi cu zi, chiar şi după această perioadă grea.

Lasă un comentariu