Kaka a mulţumit lui Dumnezeu pentru întoarcerea sa în fotbal

kaka-i-belong-to-jesus
Standard

Mijlocașul de la Real Madrid a revenit din nou, după opt luni de pauză, din cauza unei accidentări, care l-a împiedicat de a juca acest sezon. Kaka și-a exprimat satisfacţia pe Twitter (http://twitter.com/RealKaka), unde și-a încheiat mesajul cu  ”slava lui Dumnezeu.”

Brazilianul a fost operat la genunchiul piciorului stâng imediat după Cupa Mondială din Africa de Sud, iar luni seară a jucat 17 minute în meciul de pe Coliseum Alfonso Perez. N-a strălucit, dar nici nu se aştepta asta de la el.

“Kaka e recuperat şi asta e o veste fantastică pentru Real Madrid şi pentru lumea fotbalului. E un mare jucător, dar a jucat în ultimul an accidentat. Acum suntem aici, a jucat 15 minute, va face acelaşi lucru cu Levante, iar apoi 25 de minute cu Villareal. Pas cu pas va reveni complet. E foarte fericit că a putut intra din nou pe teren”, a spus după meci Jose Mourinho. (eurosport.ro)

“Este o mare bucurie. Slavă lui Dumnezeu”  a declarat brazilianul pe Twitter după ce a aflat că a fost invitat de antrenorul de la Real Madrid pentru a juca meciul cu Getafe. Pentru Kaka a fost important să își ia timp să-i mulţumească lui Dumnezeu, demonstrând încă o dată importanţa credinţei în viaţa lor de zi cu zi, chiar şi după această perioadă grea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s