Cum ar arata lumea noastra in 10 dimensiuni?

Standard

Cum ar fi daca ati putea calatori inapoi in anii copilariei si v-ati vizita din cand in cand?
In fiecare zi luam pana la 500 de decizii. Cu totii suntem ce suntem in prezent datorita deciziilor pe care le-am luat zilnic de-a lungul anilor.

Dar oare ce ar fi daca v-ati vizita pe dumneavoastra ca om de afaceri milionar? Sau ati dori sa va vedeti in ipostaza de nenorocit, falit si ratat? Intr-o lume cu mai multe dimensiuni toate acestea sunt posibile. Veti putea analiza rezultatul fiecarei decizii din viata si ce ati ajunge daca nu ati face un anumit lucru. Existenta unei lumi cu multiple dimensiuni nu doar ca ar putea permite calatoria in timp, in trecut sau viitor ci si in situatii ipotetice, care nu au fost si nici nu vor avea loc in timpul vietii dumneavoastra. Daca lumea ar avea dimensiuni ati putea fi in acelasi timp si bogat si sarac, si adult si copil si intelept si nebun, adica suma tuturor situatilor posibile. De asemenea ar fi posibil sa evadam intr-un punct sa traversam o noua dimensiune si sa aparem instant intr-un alt loc.

Filmul explica si alte concepte putin mai avansate.
Veti intelege mult mai bine felul in care fiintele spirituale privesc lumea noastra tridimensionala careia i se adauga axa liniara a timpului ca a patra dimensiune daca veti privi filmuletul de mai jos. Din pacate comentariile sunt in limba engleza si nu veti intelege prea bine daca nu cunoasteti limba engleza. Matematicianul si fizicianul Rob Bryanton a imaginat o cale de a ne face sa intelegem o lume in mai multe dimensiuni.

Nu ne este dat sa ne influentam viitorul si din pacate nici trecutul.
Biblia spune: …omului îi este rânduit sa moara o singura data si după aceea vine judecata. Evrei 9:27. Daca analizam aceasta afirmaţie, putem face cateva constatari: moartea este unica iar dupa moarte vine judecata. Poate ca dupa judecata lumea va arata altfel, dar nu ne este dat sa cunoastem.

Autor: Ovidiu Farcas

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s